Livrare

Livrare

Exceptând comenzile telefonice toate comenzile sunt confirmate telefonic de către unul din operatorii nostri înainte de a fi procesate spre livrare.

Comenzile plasate vineri după ora 14.00, sambată și duminică vor fi procesate și livrate în cursul zilei de luni.

Livrarea se face în maxim 24 – 48 de ore de la confirmarea comenzii. Durata livrării este influențată de volumul livrărilor firmei de curierat și de aceea termenul de livrare poate fi modificat fără a fi anunțați în prealabil. Ne cerem scuze clienților nostri față de care nu s-au respectat si nu se respectă termenul de livrare, motiv care nu ține de firma noastră ci de logistica firmei de curierat.

Livrarea produselor se face de luni până vineri, între orele 9 -17, in orice localitate/oras/sat din Romania. În anumite condiții livrarea se poate face și sâmbăta.

Termenul de livrare al produselor noastre este între 1 si 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. În anumite condiții, timpul de livrare poate să depașească termenul nostru dar veți fi anunțați în prealabil despre această situație. Veți fi contactat telefonic de curier înainte de livrarea produselor. Firma noastra parteneră de curierat vă permite să ridicați produsele de la sediul din localitatea în care ați solicitat livrarea.

În momentul în care plasați comanda puteți solicita un interval orar în care doriți să vă fie livrate produsele. În cazul în care nu sunteți găsit la adresa unde ați solicitat comanda vă vom păstra produsele pe o perioadă de trei zile lucrătoare, timp în care vom încerca să vă contactăm pentru a hotărî daca se anulează sau nu comanda.

Coletul poate fi deschis numai după achitarea rambursului iar în cazul în care nu corespunde cu cerințele dumneavoastră îl puteți returna curierului. Contravaloarea coletului nu se va înapoia pe loc ci în urma unei sesizări către firma noastră. În urma sesizării, impreuna cu clientul, vom hotarî daca se vor înlocui produsele sau se vor renturna banii.
Costul de expeditie 20 Lei și il veți regăsi pe factură. În această sumă sunt incluse toate taxele pentru livrare. În cazul în care destinația dumneavoastră impune taxarea de kilometri suplimentari veți fi anunțați de unul din operatorii nostri și cu acordul dumneavoastra vă vom factura taxa pe care ne-o percepe firma de curierat pentru acei kilometri suplimentari.

Indiferent de numarul de produse pe comanda, costurile de curierat raman 20 Lei.

Costul total (include valoarea produselor comandate + taxele de curier) vă va fi comunicat telefonic în momentul confirmării comenzii.

Puteți afla informații suplimentare despre livrarea coletelor cu ajutorul AWB – ului pe care il primiți prin e-mail de la noi. Puteți accesa https://www.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx, introduceti codul AWB-ului dumneavoastra și aflați informații despre colet.

În cazul în care aveți orice nelămuriri sau doriți informații suplimentare ne puteți contacta la numarul de telefon 0764.61.81.81 sau pe Chat Online.