Termeni și condiții

Termeni și condiții

1. INFORMATII  DESPRE SITE

Site-ul www.autofx.ro este administrat de Import FX SRL cu sediul social în Mun. Craiova, Str. Al. I. Cuza, nr. 23, bl. M19B, sc. 1, ap. 3, Jud. Dolj, având nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J16/310/2016, CUI 35635863, capital social subscris si varsat de 200 lei. Comercializeazăm produse numai pe teritoriul Romaniei.

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea site-ului www.autofx.ro, și accesul la serviciile noastre reprezintă acceptarea din partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate , cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorii vor avea acces în permanență la Termenii si Conditiile Site-ului pentru a le putea consulta oricînd se dorește.

În situația în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile vă solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru.

Echipa site-ului www.autofx.ro își rezervă dreptul de a actualiza şi modifica Termenii si Conditiile in orice moment fără a notifica în prealabil.

3. DREPTURILE DE AUTOR

Informațiile site-ului autofx.ro nu pot fi publicate, copiate sau transmise prin nici o metoda fara acordul scris acordat in prealabil de catre reprezentanții legali ai societatii Import FX SRL care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepsește conform legii in vigoare.

4. INCHEIEREA CONTRACTULUI

În momentul înregistrării unei comenzi pe site-ul nostru, clientul este de acord cu modul de comunicare utilizat de societatea nostră.

Contractul se încheie în momentul în care se emite factura fiscală.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul nostru sunt reale și valabile și sunt disponibile în limita stocului disponibil.

Livrarea produselor se va face după validarea tuturor detaliilor comenzii și se face în intervalul 1 – 3 zile. Timpul de livrare poate fi mai mare in anumite condiții speciale care nu țin de firma noastră.

Firma nostră nu îsi asumă răspunderea pentru întreruperea site-ului autofx.ro parțială sau totală.

5. ANULARE COMANDA

Firma noastră iși rezervă dreptul de a anula o comandă în următoarea situație: comanda a fost livrată la adresa stabilită de dumneavoastră și nu ați raspuns la telefon sau nu ați fost gasit acasă pe o periadă de 3 zile. În acest caz, luăm legătura cu firma de curierat să ne înapoieze coletul fără a mai contacta clientul.

8. LITIGII

Dacă apar litigii în timpul executării contractului vor fi rezolvate intre vanzator si client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată.

În cazul în care aveți probleme cu o comandă și nu credeți că o puteți rezolva cu persoana cu care discutați la telefon sau prin formularul de contact vă rugam sa va ne contactați pe adresa de e-mail contact@autofx.ro și veti primi răspuns in cel mai scurt timp.

9.POLITICA DE RETUR

Clientul poate să notifice prin e-mail sau telefonic în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor că renunță la ele fără motiv și fără penalități

Costurile pentru returnarea produselor sunt suportate în totalitate de către cumpărător.

Produsele returnate trebuie să fie nedeteriorate, să nu prezinte urme de uzură și să fie însoțite de o copie a facturii de achiziție.

Produsele trebuie returnate în ambalaje care să protejeze la fel de bine ca cele originale.

Se vor returna doar banii pe care i-ați plătit pe produsele comandate, nu și costul de curierat. Costurile de curierat nu se returneaza.

Daca ați beneficiat de curierat gratuit, în momentul returnării produselor vi se vor scădea costurile de curier din suma returnată.

În cazul în care observați defecte sau neportiviri în termen de 24 de ore, produsele vor fi schimbate, costurile de curierat fiind suportate de noi. 

Pentru a ne returna produsele vă rugăm să ne contactați prin e-mail, formularul de contact sau telefonic pentru a ne înștiința motivul și dorința de a le returna.

Atenție!

Expedierea se va face cu aceeași firmă de curierat cu care ați primit produsele și pe care o să v-o amintim în momentul respectiv.

Vă rugam să ambalați produsele cât mai bine pentru a asigura transportul lor în condiții optime și pentru a evita eventualele deteriorări pe durata transportului.

În momentul în care primim produsele vă vom contacta pentru a vă confirma primirea și starea acestora. Daca acestea corespund cerințelor noastre vom emite factura de retur și vă vom trimite banii în contul bancar în care doriți. Viramentul va fi făcut în maxim 2 zile lucrătoare.

Responsabilitatea corectitudinii contului bancar apartine in intregime dumneavoastră. Nu ne vom asuma nici o dauna produsă de virarea banilor în conturi incorecte sau blocate.

10. Dispoziții finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul acceptă fară obiecțiuni condițiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil incheiat.