Sari la conținut

Livrare

Exceptând comenzile telefonice toate comenzile sunt confirmate telefonic de catre unul din operatorii nostri înainte de a fi procesate spre livrare.

Comenzile plasate vineri dupa ora 14.00, sambata si duminica vor fi procesate si livrate în cursul zilei de luni.

Livrarea se face în maxim 24 – 48 de ore de la confirmarea comenzii. Durata livrarii este influentata de volumul livrarilor firmei de curierat si de aceea termenul de livrare poate fi modificat fara a fi anuntati în prealabil. Ne cerem scuze clientilor nostri fata de care nu s-au respectat si nu se respecta termenul de livrare, motiv care nu tine de firma noastra ci de logistica firmei de curierat.

Livrarea produselor se face de luni pâna vineri, între orele 9 -17, in orice localitate/oras/sat din Romania. În anumite conditii livrarea se poate face si sâmbata.

Termenul de livrare al produselor noastre este între 1 si 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. În anumite conditii, timpul de livrare poate sa depaseasca termenul nostru dar veti fi anuntati în prealabil despre aceasta situatie. Veti fi contactat telefonic de curier înainte de livrarea produselor. Firma noastra partenera de curierat va permite sa ridicati produsele de la sediul din localitatea în care ati solicitat livrarea.

În cazul în care nu sunteti gasit la adresa unde ati solicitat comanda produsele se vor pastra pe o perioada de cinci zile lucratoare în depozitul firmei de curierat, timp în care puteti merge sa le ridicati.

Coletul poate fi deschis numai dupa achitarea rambursului iar în cazul în care nu corespunde cu cerintele dumneavoastra îl puteti returna curierului. Contravaloarea coletului nu se va înapoia pe loc ci în urma unei sesizari catre firma noastra. În urma sesizarii, impreuna cu clientul, vom hotarî daca se vor înlocui produsele sau se vor renturna banii.

Costul de expeditie este 20 Lei si il veti regasi pe factura. În aceasta suma sunt incluse toate taxele pentru livrare.

Indiferent de numarul de produse pe comanda, costurile de curierat raman 20lei.

Costul total (include valoarea produselor comandate + taxele de curier) va va fi comunicat telefonic în momentul confirmarii comenzii.

Puteti afla informatii suplimentare despre livrarea coletelor cu ajutorul AWB – ului pe care il primiti prin e-mail de la noi. Puteti accesa https://www.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx,
introduceti codul AWB-ului dumneavoastra si aflasi informatii despre colet.

În cazul în care aveti orice nelamuriri sau doriti informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0764618181.