Sari la conținut

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

INFORMATII CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. DATELE DUMNEAVOASTRA

IMPORT FX SRL colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016, atunci cand va inregistrati cu un cont pe siteul nostru sau atunci cand plasati o comanda fara cont pe site sau telefonic. Aceste date sunt securizate si se transmit catre fimele de curierat cu care colaboram.

De asemenea, colectam si prelucram date cu caracter personal in scopuri publicitare, pentru concursuri sau campanii de marketing efectuate exclusiv de catre autofx.ro (IMPORT FX SRL)

2. CE DATE FOLOSIM?

Datele colectate si prelucrate sunt: Nume, prenume, numar de telefon, adresa de mail, adresa livrare, cont bancar.

3. SCOPUL PENTRU CARE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA

a. Servicii de vanzare/post vanzare:

 • Numele si prenumele – Pentru a va putea identifica.
 • Numarul de telefon – pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzii, pentru a va putea oferi detalii cu privire la comanda, pentru a va putea contacta in momentul in care comanda este completa sau aceasta este in curs de expediere catre dumneavoastra.
 • Adresa de email – pentru a va putea trimite informatii aditionale despre comanda si ca alternativa in caz ca nu va putem contacta la numarul de telefon furnizat.
 • Adresa de livrare – pentru a va putea livra produsele prin intermediul companiilor de curierat
 • Cont bancar – pentru a va putea returna contravaluarea unui eventual retur

b. Campanii directe de marketing:

 • Newsletter
  Adresa de email – pentru a transmite informari periodice despre oferte speciale si campanii adresate clientilor
 • Număr de telefon - Utilizăm numărul dvs. de telefon pentru a vă trimite mesaje directe sau prin WhatsApp, care conțin oferte speciale, campanii și informații relevante destinate clienților.
 • Campanii cu premii
  Adresa de email si numar de telefon – pentru a va putea notifica in eventualitatea in care castigati premiul
 • Adresa domiciliu sau alta adresa indicata de catre client – in vederea livrarii premiilor prin curier

4. TERTE PARTI

Avem incheiate contracte cu prestatori de servicii, iar acestia pot avea acces la datele dvs. cu caracter personal, insa IMPORT FX SRL nu i-a autorizat sa utilizeze sau sa dezvaluie datele dvs. cu caracter personal decat in stricta legatura cu prestarea serviciilor lor.

Colectam informatii in scopul de a monitoriza utilizarea de catre dvs. a produselor si serviciilor. Furnizam aceste informatii unor terte parti (de exemplu, furnizorilor de continut si agentiilor de publicitate), dar nicio astfel de raportare catre o terta parte nu va include informatii ce pot identifica un client individual.

in ceea ce priveste modul in care partenerul nostru utilizeaza datele dvs. cu caracter personal, se vor aplica termenii si conditiile partenerului, precum si politicile sale privind protectia datelor.

Pentru a va transmite o publicitate relevanta pentru dvs., veti vedea, de asemenea, publicitate tintita online, aceasta fiind denumita publicitate pe baza de interese. Poate fi facuta pe site-ul autofx.ro, cele ale altor organizatii, precum si alte canale media online, cum ar fi Google si retele sociale.