Politica de confidentialitate

Politica  de confidentialitate

 Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC IMPORT FX SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizați.

Scopul colectării datelor este strict pentru eliberarea facturii și expedierea produselor. Nu cerem și nu avem nevoie de alte informații în afara celor specificate în legislație pentru emiterea în condiții legale a emiterii facturii fiscale. Datele dumneavoastra personale nu vor fi cedate niciodata, sub nici un motiv, niciunei terte parti in scopuri publicitare, fara acordul dumneavoastra specific, in scris.

SC IMPORT FX SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client, acestea pot fi furnizate parțial companiilor de curierat colaboratoare pentru expedierea și livrarea coletelor.

Refuzul furnizării acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către SC IMPORT FX SRL.

SC IMPORT FX SRL nu promoveaza SPAM-ul.